
Zelda: Krallığın Gözyaşları erken sızıyor
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom yakında çıkıyor, ancak bu arada oyunun tamamı çoktan sızdırılmış durumda.
Breath of the Wild’ın merakla beklenen devam oyunu Tears of the Kingdom 12 Mayıs 2023’te çıkıyor. Ancak Zelda’nın son gezisinin çıkış tarihi yaklaşırken oyun internete sızdı. Her sızıntıyı ve fragmanı inceledikten sonra, hayranlar şimdi internette dolaşırken yaklaşan oyunun spoiler, ekran görüntüleri ve görüntülerinden kaçınmak için ellerinden geleni yapıyor.
Bildirildiğine göre, oyunun bazı fiziksel kopyaları yanlışlıkla oyunun resmi çıkış tarihinden önce satıldı ve kopyalar hem oyuncuların hem de satıcıların eline geçti ve kısa süre sonra oyunun dosyaları çevrimiçi olarak döküldü. O zamandan beri, birçok kişi oyunu gerçekten çıkmadan önce oynamak için korsan olarak kullandı. Hatta bazıları oyunu yayınlamaya çalışıyor veya klipleri ve ekran görüntülerini paylaşıyor.
Tahmin edebileceğiniz gibi, Nintendo bu tür şeylere pek nazik davranmıyor ve muhtemelen oyunu korsan olarak kullanmakla ve oyunu çevrimiçi paylaşmakla uğraşanların kendilerini yakın gelecekte Nintendo’nun avukatlarıyla uğraşırken bulmalarını bekleyebilirsiniz. Son zamanlarda, Nintendo’nun oyunun ön sipariş sanat kitabını sızdırdığı iddia edilen kullanıcılar hakkında bilgi almak için Discord’u mahkemeye çağırdığı bildirildi, bu nedenle Nintendo oyunun kendisinin sızdırmasına izin vermeyecek gibi görünüyor.
Tears of the Kingdom için heyecanlıysanız ve özellikle oyundaki bir şeyin bozulacağından endişe ediyorsanız, bir kopyasını alana kadar çevrimiçi olma konusunda son derece dikkatli olduğunuzdan emin olun. Hangi bilginin nerede olduğunu söylemek mümkün değil ve çevrimiçi gördüğünüz veya okuduğunuz şeylerin çoğu, oyunun sızdırılmış kopyalarına kadar uzanan spoiler içerebilir.