E-mürekkep tabletlerinin hiçbir anlamı yoktu, şimdi bir tane kullanmaktan vazgeçemiyorum

GÖRÜŞ: Tablet bilgisayar dünyasında yıllarca süren iyileştirmeden sonra, işlevselliği azaltan bir e-mürekkep tableti kavramı bana tamamen yabancı geldi. Pek çok insan gibi (sanırım), iPad 10 veya Samsung Galaxy Tab S8 Ultra gibi bir şey kıyaslandığında bu kadar çok şey yapabilirken, birinin neden bir e-ink tablet isteyebileceğini sordum. Birkaç e-mürekkep tabletini arka arkaya test ettikten sonra, sözlerimi yemeye hazır hissediyorum.

Bağlam açısından, Remarkable 2’yi Onyx Boox Tab Ultra ile birlikte test ediyorum ve yakın gelecekte her iki cihazla ilgili son kararımı okuyabilseniz de, bu arada ikisinin de beni temel tasarım felsefesine sattığını söyleyebilirim. evlenirler.

Bir e-mürekkep tableti kullanmanın, modern tabletlere kıyasla nispeten sadeleştirilmiş bir deneyim gibi hissettirdiği doğru olsa da, kullanılabilirlikteki bu eksen aslında epeyce fayda sağlıyor.

Yeni başlayanlar için, gelen e-postalar ve mesajlar için bildirim olmaması, e-mürekkep deneyiminin herhangi bir dikkat dağıtıcı unsurdan arınmış olmasını sağlıyor ve kendimi elimdeki bir görevi bitirmek için, yapabileceğim başka sekme olmadığında daha zorlayıcı buldum. arasında hızlıca zıplayın.

Ancak bu tabletlerle ilgili beni gerçekten etkileyen şey, biraz gece geç saatlerde çalışmak için ne kadar tercih edilebilir oldukları. Bu uygulamayı herkese tavsiye ettiğimi söylemiyorum ama akşamın son yarım saatini ertesi günkü planlarımı özetlemek veya gerçekten sabaha kadar bekleyemeyen yarım kalmış işleri halletmek için kullanma alışkanlığım var. Tipik olarak bu durumlarda ilk başvuracağım cihaz akıllı telefonum olurdu, ancak sayısız çalışmanın gösterdiği gibi, yatmadan önce mavi ışık yayan cihazlar kullanmak sirkadiyen ritminize zarar verebilir.

bir kitap üzerinde oturan olağanüstü 2

Karşılaştırıldığında, e-mürekkep ekranları – doğası gereği – gözleri bir kağıt parçası kadar yormaz. Akıllı telefonumu bu tabletlerle değiştirerek, ertesi sabah ağrıyan gözlerle bedelini ödemeden, gece geç saatlerde üretken olduğum bu anları sürdürmeyi başardım. Gündüz saatlerinde de uygulayabildiğim bir değişiklik.

Yüz yüze toplantılar ve beyin fırtınası için Remarkable 2 veya Tab Ultra’ya geçtim ve kendimi ofis çalışanlarının genellikle uğraşmak zorunda kaldığı göz yorgunluğu nöbetlerinden kaçınırken buldum. Bu kullanım durumuna her şeyden önce yardımcı olan şey, e-mürekkep teknolojisinin LCD ve OLED panellere göre daha az güç tüketmesinin doğrudan bir sonucu olarak elde edilen uzun ömürlü pil ömrüdür ve Apple Pencil’ın aksine, mevcut olan prob uçlarını şarj etmeye gerek yoktur. yukarıda belirtilen iki e-mürekkep tableti ile uyumludur.

dikkat çekici 2 tabletin resmine basın

Elbette mükemmel bir sistem değil, çünkü web’de gezinmeyi veya araştırmayı içeren herhangi bir görev, e-mürekkebi geçmiş bir dönemin teknolojisi gibi hissettirebilir, ancak bu tabletlerin yazma ve not alma için sunabileceği çok şey var ve ben kendimi kolayca görebiliyorum. inceleme süreci tamamlandıktan uzun süre sonra bir tane taşımak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Steam Deck ve Asus ROG Ally: Hangi taşınabilir daha iyi?
Next post Web’de Bölünmüş Ekranda Gezinmelisiniz
casinoslot
eduburs.com bakırköy escort casibom esenyurt escort avcılar escort beylikdüzü escort
sweet bonanza oyna

Reklam ve İletişim:  Whatsapp:  262 606 0 726  Skype:  live:2dedd6a4f1da91be
Yasal Uyarı: Blog Sitemiz; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır. Sitemiz ve içerisinde bulunan tüm içerikler taslak halindedir, kesinliği kanıtlanmış bilgiler değildir. Sitemiz kar amacı gütmez, ücretsiz bilgi paylaşımı yapan bir websitesi olarak yayın hayatına başlayacaktır. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği  [email protected]  adresi ile iletişime geçerek bildirebilirsiniz. Yasal süre içerisinde ilgili içerikler sitemizden kaldırılacaktır.